diumenge, 17 de juliol del 2011

CASAL D'ESTIU AL CENTRE FORMATIU SANT VICENÇ DE PAÜL



Encara que ja fa uns dies que ha començat el casal, us volem explicar com ho fem i com és l'aulari que utilitzem.
Disposem de tres aules, la de pintura, la de lectura i la infantil. També fem servir el pati interior que comunica totes tres, especialment en els dies de més calor. A l'aula de pintura fem totes les activitats que tenen a veure amb l'art (pintura amb acrílics i aquarel·les, dibuix, taller de plastilina, etc.). A l'aula de lectura, evidentment, hi treballem la lectura però també hi escrivim. De moment, hem inventat històries a partir de fotografies, hem jugat a ser mascotes per un dia (i ho hem deixat escrit a les nostres llibretes) i hem treballat en un projecte de revista.
L'aula infantil és la que utilitzen els més petitons del casal (de moment, només la Xènia, però a partir de demà hi tindrà bona companyia). Hi ha moltes joguines i contes. Ara, que als grans també els agrada anar-hi a escampar la boira.
Per cert, com que el casal no tenia nom, vam demanar als nois i noies que hi participen que n'inventessin un. Després de valorar unes vint opcions diferents, que vam sotmetre a votació (el nostre casal és molt democràtic), va guanyar el nom de PINTURA MÀGICA. La Judit, la nostra monitora, va ser l'encarregada de dissenyar el cartell per a la porta de l'aula.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada